Veelgestelde vragen

Wat is Op V?

Op V is een internationale beweging tegen de COVID-19 tirannie en de “Great Reset” dystopie.

COVID-19 tirannie verwijst naar de onderdrukkende maatregelen die regeringen over de hele wereld opleggen, zogenaamd om de COVID-19 pandemie te stoppen maar die gebaseerd zijn op leugens, op bedrog en op de hebzucht van politici en mega bedrijven en hun mechanismen voor social engineering, zoals het Wereld Economisch Forum en de Verenigde Naties.

De Great Reset dystopie is de samenleving die het Wereld Economisch Forum voor ogen heeft. Een samenleving waar geen middenklassebedrijven bestaan. De Great Reset is de vierde industriële revolutiemaatschappij waar iedereen zal worden gevolgd en tot slaaf zal worden gemaakt door middel van een uitgebreid wereldwijd controlesysteem dat eigendom is van en wordt beheerd door “een nieuwe wereldorde achter gesloten deuren“.

Hoe kan ik lid worden van Op V?

Als je vecht tegen de wereldwijde COVID-19 tirannie, als het je missie is om de Great Reset samenleving te ontmantelen, dan nodigen we je uit om samen met anderen op straat, in scholen, in bedrijven, in shoppingcentra, op sociale mediaplatformen en in forums deze tirannie en de Great Reset te bespreken en je daartegen te verzetten.

Als je Op V spandoeken op straat ziet, ga dan schouder aan schouder staan ​​met degenen die de spandoeken dragen. Als je mensen met Op V t-shirts, petten, enz. ziet, ga met die mensen praten. Ze vechten tegen hetzelfde als jij.

Start je eigen Op V Facebook groep, start je eigen Op V social media account voor de mensen in je buurt of voor gelijkgestemde mensen waarmee je chat of omgaat.

Breng mensen samen. Wees een brug tussen mensen die schijnbaar niet met elkaar overweg kunnen, terwijl ze in feite vechten tegen dezelfde tirannie. Herinner mensen eraan dat hun politieke of religieuze verdeeldheid hoogstwaarschijnlijk het resultaat is van politieke partijen, regeringen en lobbygroepen hun verdeel-en-heers-tactieken die alleen zijn bedacht om verschillende groepen tegen elkaar op te zetten omdat slechte mensen alleen kunnen gedijen als er overal chaos is.

Print en plak Op V posters en banners op de ramen van je huis of appartement.

Ontwerp tactische mediacampagnes en tools om de aandacht van het publiek te trekken. Tactische media worden over het algemeen omschreven als “interventionistische mediakunst en mediapraktijken die zich richten op kritiek leveren op de dominante politieke en economische orde. In plaats van de straat op te gaan, houden de beoefenaars van tactische media zich bezig met een esthetische politiek van ontwrichting, interventie en informatieverspreiding.”

Boven alles, verzet je tegen de wereldwijde COVID-19 tirannie en de Great Reset dystopie door vreedzaam je persoonlijke waardigheid, geestelijke gezondheid en rechten te verdedigen en de waardigheid, geestelijke gezondheid en rechten van anderen.

Wie heeft Op V opgstart en wie beheert de Op V website?

Op V werd gestart door Koen Jacobs, een Belgische activist en onderzoeksjournalist, die ook de website op-v.org beheert.

Kan ik doneren aan Op V?

Dat kan zeker en we hebben alle steun nodig die we kunnen krijgen.

Doneren betekent niet dat u alleen financiële ondersteuning kunt bieden voor onze campagnes en infrastructuur.

Als je accommodatie hebt voor Op V activisten, help ze dan.

Als je een speciale vaardigheid of een talent hebt, gebruik deze dan om Op V in het leven van mensen te brengen. Lokaal en wereldwijd.

Als je het Op V logo op banners, flyers, stickers, t-shirts en andere uitrusting en campagnetools kunt afdrukken, doe dat dan. Verspreid wat je maakt, gratis of door het te verkopen. Houd alle winsten als die er zijn.

Organiseer bijeenkomsten om de berichten die Op V verspreidt te bespreken.

Wees Op V!

Om ons financieel te ondersteunen kan je een donatie via PayPal sturen naar koen-jacobs@hotmail.com, of neem contact met ons op voor andere donatiemogelijkheden.