Over Op V

 

Validus (krachtig) – Veritas (waarheid) – Victoria (overwinning)

 

Wereld Economisch Forum

Op 11 maart 2020 verklaarde het Wereld Economisch Forum (WEF), vanuit het hoofdkantoor in Cologny (Zwitserland), een oorlog aan de vrijheden, het levensonderhoud en de geestelijke gezondheid van het publiek. Op deze dag lanceerde het WEF z’n COVID-19 Action Platform, een platform dat over een heel andere agenda gaat dan het WEF beweert op zijn website (“World Economic Forum lanceert COVID-19 Action Platform om Coronavirus te bestrijden“).

Vroeg onderzoek in maart 2020 door leden van Op V en verklaringen van de oprichter van het WEF, Klaus Schwab, hebben gedocumenteerd en bewezen dat het hoofddoel van het COVID-19 Action Platform niet is om “het levensonderhoud van mensen te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te verzekeren en steun te mobiliseren voor de COVID-19-aanpak” maar dat het in plaats daarvan de bedoeling is om de 4e industriële revolutie te starten die de volledige vernietiging van de middenklasse met zich meebrengt.

Wereldgezondheidsorganisatie

Toen het WEF z’n COVID-19 Action Platform lanceerde verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op dezelfde dag dat de Chinese 2019-nCoV epidemie een wereldwijde “pandemie” was, zonder te verwijzen naar nauwkeurig wetenschappelijk onderzoek waarop de verklaring van de WHO was gebaseerd. Die dag waren er wereldwijd slechts 118.000 vermeende COVID-19-gevallen. We weten nu dat de testmethoden, PCR-tests en observatiemechanismen in het beste geval gebrekkig zijn.

Destijds wisten de ‘experts’ van de WHO al heel goed dat de WHO, met z’n verklaring van een wereldwijde “pandemie”, een “lockdown” van de wereldeconomie zou veroorzaken en dat regeringen over de hele wereld hun toevlucht zouden nemen tot een tiranniek beleid om de wereldbevolking onder controle te houden omdat mensen hun job, bedrijven en fundamentele mensenrechten zouden verliezen.

Bill Gates

Wat ons uiteindelijk deed besluiten om Op V te starten is de leugen die Bill Gates op 12 april 2020 voor een BBC-camera vertelde.

Gates beweerde toen, in het interview “Bill Gates: Few countries will get ‘A-grade’ for coronavirus response”, dat de wereld niet heeft “geoefend” voor een wereldwijde pandemie en dat men een wereldwijde pandemie niet heeft “gesimuleerd” terwijl hij ook suggereerde dat dat een van de redenen is waarom de wereld zich in de huidige staat bevindt.

Echter, op 18 oktober 2019 organiseerden de Bill and Melinda Gates Foundation, het Wereld Economisch Forum en het Johns Hopkins Center for Health Security Event 201, een “pandemie-oefening op hoog niveau” die “illustreerde waar publieke / private partnerschappen nodig zullen zijn tijdens de aanpak van een ernstige pandemie om grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te verminderen.”

 

Alsof de bijna totale vernietiging van de wereldeconomie, waarbij honderden miljoenen mensen hun job en fundamentele mensenrechten verliezen, het dystopische plan van het WEF de “Great Reset” (de 4e industriële revolutie), die de voortzetting is van het COVID-19 Action Platform, niet erg genoeg zijn voor iedereen hebben we ook te maken met de meest prominente publieke figuur van onze tijd die opzettelijk de hele wereld bedriegt – inclusief al onze regeringen die al onze rechten en vrijheden blijven schenden en wegnemen .

Allemaal vanwege het misleiden en bedriegen door personen zoals Bill Gates, Klaus Schwab, Tedros Adhanom Ghebreyesus, Anthony Fauci en de crypto’s (personen die in het geheim tot een partij, sekte of andere groep behoren) die zaken met hen doen of die (in het geheim) controle over hen hebben .

Het is genoeg geweest!

Op V

De tijd is gekomen voor mensen over de hele wereld om zich te verenigen rond de waarheden die met opzet voor het publiek verborgen zijn gehouden. Om die te verdedigen en te verspreiden.

We hebben allemaal onze vrijheid om te bewegen en te reizen verloren, we zijn onze inkomens, onze banen en bedrijven kwijtgeraakt. We worden gedwongen om dwaze mondmaskers te dragen die helemaal geen bescherming bieden tegen eender welk virus dan ook en we worden gemanipuleerd en omgekocht om een ​​COVID-19-vaccin te nemen dat absoluut niet veilig en niet effectief zal zijn.

DEZE KRANKZINNIGHEID MOET STOPPEN EN DE OPBOUW VAN DIT DYSTOPISCHE “NIEUWE NORMAAL” MOET ONMIDDELLIJK TOT EEN EINDE KOMEN.

Daarom roept Op V iedereen op om zich te verenigen.

Waar u ook woont, wat uw politieke opvattingen zijn, wat uw diplomatieke status is of in welke ‘samenzweringstheorieën’ u misschien gelooft, sluit u aan bij ons want we maken samen een einde aan de vernietiging van ons leven en de welvaart en geestelijke gezondheid van de volgende generaties.

Als je een leidinggevende functie hebt in een organisatie of een bedrijf, doe mee!

Als je een activist, blogger of burgerjournalist bent, doe mee!

Als je een Facebook-groep beheert of je eigen forum hebt, doe mee!

Als je een predikant, een priester, een imam, een monnik of een rabbijn bent, sluit je dan bij ons aan!

Als je het zat bent om te zien dat de samenleving wordt gemanipuleerd tot vernietiging en uiteindelijk tot onderwerping, sluit je dan bij ons aan!

Breng je mensen samen. Breng je vrienden en familie samen in onze strijd tegen deze wereldwijde tirannie.

NU is het moment.

JOUW tijd is nu!

Er zijn geen Op V-lidmaatschapskaarten die u bij u moet hebben, er zijn geen Op V-lidmaatschapskosten die u moet betalen. Alles wat we willen is dat ook jij schouder aan schouder met ons staat terwijl we de “nieuwe wereldorde achter gesloten deuren” omverwerpen.